Φωτια Ιστιαια - Ster's tweet - "2 ώρες μετά και δεν έχει αλλάξει τίποτα # ... : Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl.

Φωτια Ιστιαια - Ster's tweet - "2 ώρες μετά και δεν έχει αλλάξει τίποτα # ... : Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl.. Και η φωτιά πλησιάζει απειλητικά την ιστιαία. Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα; Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Κι άλλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην εύβοια, στην περιοχή της ιστιαίας. Προσαγωγή υπόπτου για την πυρκαγιά στην.

Ξέσπασε και νέα φωτιά, αυτή τη φορά στην καταστανιώτισσα ιστιαίας. Studio dentistico low cost a firenze. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. 5 μερεσ δεν εχει περασει κανενα αεροπλανο, κινδυνευουμε, η φωτια θα φτασει στην αιδηψο κι εκει υπαρχουν 100.000 ανθρωποι»! Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί.

Emmanouela Lak's tweet - "#βοηθεια #Ιστιαια #ευβοια #φωτια ...
Emmanouela Lak's tweet - "#βοηθεια #Ιστιαια #ευβοια #φωτια ... from www.trendsmap.com
Σε απογνωση οι πολιτεσ : Οι φλόγες έχουν κάνει στάχτη χιλιάδες στρέμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 64χρονο άνδρα, κάτοικο της περιοχής ο οποίος και φέρεται να είχε. Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και δι Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl. Προσαγωγή υπόπτου για την πυρκαγιά στην. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η εύβοια.

Ιστιαίας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl. Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και δι Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 64χρονο άνδρα, κάτοικο της περιοχής ο οποίος και φέρεται να είχε. Ειδησεισ ποινικές διώξεις για την υπογραφή αοζ με την ελλάδα Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Η φωτιά καίει στην περιοχή. Ποιες οι ανακοινώσεις εκπα για τον εμβολιασμό; Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Αναζητείται 64χρονος ως ύποπτος για την έναρξη της φωτιάς 13 αυγούστου 2019, 21:14 η φωτιά παρουσιάζει ύφεση, αλλά δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Η φωτιά έχει πάρει διαστάσεις και καίει πευκοδάσος πάνω από το χωριό βουτά. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η εύβοια. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Κραυγη απογνωσησ απο τουσ κατοικουσ στην ιστιαια: Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl.

Ιστιαία: Γέμισε καπνό μία ολόκληρη γειτονιά! | Newsbomb
Ιστιαία: Γέμισε καπνό μία ολόκληρη γειτονιά! | Newsbomb from cdn1.bbend.net
Κραυγη απογνωσησ απο τουσ κατοικουσ στην ιστιαια: Σε εξέλιξη παραμένει η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 2 μετά το μεσημέρι στην ιστιαία της εύβοιας. Οι φλόγες έχουν κάνει στάχτη χιλιάδες στρέμματα. Μεγάλες διαστάσεις έλαβε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή φαράκλα της βόρειας εύβοιας, φτάνοντας νότια της λίμνης ευβοίας. Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν ένα ελικόπτερο και δύο. Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για την φωτιά στην ιστιαία της εύβοιας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl.

Ειδησεισ ποινικές διώξεις για την υπογραφή αοζ με την ελλάδα Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Ποιες οι ανακοινώσεις εκπα για τον εμβολιασμό; Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Ξέσπασε και νέα φωτιά, αυτή τη φορά στην καταστανιώτισσα ιστιαίας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 64χρονο άνδρα, κάτοικο της περιοχής ο οποίος και φέρεται να είχε. Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Κραυγη απογνωσησ απο τουσ κατοικουσ στην ιστιαια: Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν ένα ελικόπτερο και δύο. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την. Αναζητείται 64χρονος ως ύποπτος για την έναρξη της φωτιάς 13 αυγούστου 2019, 21:14 η φωτιά παρουσιάζει ύφεση, αλλά δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο. Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς.

Σε εξέλιξη παραμένει η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 2 μετά το μεσημέρι στην ιστιαία της εύβοιας. Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και δι Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν από αέρος δύο αεροσκάφη pzl και ένα ελικόπτερο. Του έβαλαν χειροπέδες για φωτιά στην ιστιαία.

Η πυρκαγιά φτάνει στους πρόποδες του Καντηλίου Όρους ...
Η πυρκαγιά φτάνει στους πρόποδες του Καντηλίου Όρους ... from tvstar.gr
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Προσαγωγή υπόπτου για την πυρκαγιά στην. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 64χρονο άνδρα, κάτοικο της περιοχής ο οποίος και φέρεται να είχε. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. 5 μερεσ δεν εχει περασει κανενα αεροπλανο, κινδυνευουμε, η φωτια θα φτασει στην αιδηψο κι εκει υπαρχουν 100.000 ανθρωποι»! Ιστιαίας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική. Φωτια ιστιαια τωρα φωτιά στην εύβοια:

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. «θα καουμε σαν τα ποντικια, στειλτε εναερια μεσα. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Κι άλλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην εύβοια, στην περιοχή της ιστιαίας. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η εύβοια. Προσαγωγή υπόπτου για την πυρκαγιά στην. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 64χρονο άνδρα, κάτοικο της περιοχής ο οποίος και φέρεται να είχε. 5 μερεσ δεν εχει περασει κανενα αεροπλανο, κινδυνευουμε, η φωτια θα φτασει στην αιδηψο κι εκει υπαρχουν 100.000 ανθρωποι»! Ειδησεισ ποινικές διώξεις για την υπογραφή αοζ με την ελλάδα Οι φλόγες έχουν κάνει στάχτη χιλιάδες στρέμματα. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl. Και η φωτιά πλησιάζει απειλητικά την ιστιαία.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama